Snart är vi på väg! Pirret i magen är starkt!

Snart är vi på väg! Pirret i magen är starkt!

9 juli, 2018 0 av danielekerot

Jag lovade att berätta mer om vår rutt och hur vi ska resa. Vår tågluff kommer gå genom Köpenhamn – Hamburg, Hamburg – Wien, Wien – Venedig, Venedig – Mentón, Mentón – Paris, Paris – Köpenhamn. Vårt första längre stopp blir i Wien där vi kommer vara framme i onsdagmorgon om alla tågen går i tid.

Idag har dagen gått åt att förbereda det sista inför resan. Vi köpte böcker, mat, vatten, pyssel, lagade pastasallad och fixade frukost för två dagar. Jag valde att ta med mig två böcker av Niel Gaiman, har aldrig läst något skönlitterärt av honom så de ska bli spännande att se hur han skriver. Isaac valde så klart en tidning om dinosaurier medan Noor valde att ta pengarna till att köpa något på vägen.

Vi passade även på att hälsa på min morfar som inte mår så bra för tillfället. Han blev väldigt glad att vi kom förbi och pratade resa med honom, Isaac åt upp hans polkagrisar men han sa att han inte tyckte om dem ändå.