En j*vla oreda!

En j*vla oreda!

8 juli, 2018 0 av danielekerot

Nu håller vi på att packa och planera för fullt och snart endast ett dygn kvar innan vi ger oss av. Inte konstigt att det ser ut som om en bomb slagit ner i vardagsrummet när vi försöker komma fram till vad som ska med och vad som inte ska med. Något vi i varje fall har kommit överens om är att vi inte får glömma pass, biljetter, nyckel till lägenheten i Mentón och barnen så klart. Imorgon måndag blir det till att laga pastasallad, packa det sista och städa av lite innan vi åker.

Jag kom förresten på att vi inte har berättat vad det är vi egentligen ska göra. Jag bara pladdrar på om packning och mat etc. Vi ska tågluffa genom Europa ner till Mentón i Frankrike. Där stannar vi en vecka för att sedan ta oss upp till Paris några dagar, sedan bär det väg hemåt igen. Till barens stora förtjusning stannar vi till på Disneyland!

Jag kommer skriva ut hela rutten i nästa inlägg men just nu hinner jag inte skriva mer, dags att återgå till packandet!